LG представила Apple AIRPLAY в моделях TV 2019 року

08/17/2020

З 25 липня в моделях телевізорів LG AI 2019 буде підтримка Apple AirPlay 2 і HomeKit. Про це було оголошено компанією LG Electronics (LG), яка першою вводить підтримку HomeKit серед провідних світових виробників телевізорів. Для моделей телевізорів 2019 року випуску LG OLED, NanoCell і UHD з функцією ThinQ AI ці можливості підтримуються Apple в новій прошивці. 


Для користувачів стали доступними функції трансляції відео, перегляду фото і відтворення музики. Виводити на екран телевізора можна телешоу та фільми з програми Apple TV, а також інших програм для відео, переглядати фото на телевізорах LG AI. AirPlay 2 дозволяє власникам телевізорів LG 2019 з технологією штучного інтелекту проводити відтворення контенту на телевізорі, включаючи титри Dolby Vision, з iPhone, iPad і Mac. Також є можливість включення музики не тільки через телевізори, але і через інші сумісні з AirPlay 2 динаміки, розташовані в будь-якому місці в будинку. Завдяки розширеним можливостям, тепер можна дивитися улюблені фільми на великому екрані, помічаючи найменші деталі та насолоджуватися якісною картинкою, а також захоплюватися чудовим звуком, який розлітається по всій площі кімнати.

З допомогою HomeKit відбувається управління розумним будинком через додаток Home, а для пристроїв Apple управління здійснюється через Siri. Телевізори підключаються до додатка для контролю включення і виключення пристрою, вибору джерела відтворення і зменшення або збільшення гучності звуку.

Брайан Квон (Brian Kwon), президент компанії LG Mobile Communications і Home Entertainment заявив: "LG залишається лідером технологічних інновацій в області телевізорів завдяки постійному прагненню забезпечувати споживачів кращим досвідом домашнього перегляду. Підтримкою Apple AirPlay 2 і HomeKit ми підтверджуємо свою готовність пропонувати нашим клієнтам не тільки кращу якість зображення, але і додаткові переваги". 


Оновлення будуть здійснюватися поступово, протягом наступних кількох тижнів. Підтримка Apple AirPlay 2 і HomeKit стане доступна вже цього тижня для телевізорів LG OLED і NanoCell, більш ніж в 140 країнах світу.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук