Новинки від Ajax: сучасні системи безпеки і захисту

08/19/2020


Компанія Ajax провела віртуальну презентацію новинок - Ajax Special Event, на якій представили програмні оновлення та пристрої, що розробляються в першій половині 2020 року. Завдяки оновленням, користувачі тепер зможуть забезпечити захист будинків на колесах, човнів і автомобілів.

Альтернативна плата блоку живлення

Нові PSU 12V і PSU 6V забезпечують живлення від акумулятора, замінюючи комплектні блоки живлення хабів, завдяки чому Ajax здатний забезпечити захист рухомого майна без електропостачання. Установка захисту тепер доступна на:

  • пересувних контейнерах
  • яхтах
  • будинках на колесах
  • автомобілях служби доставки

Двофакторна аутентифікація і контроль сесій

Тепер для користувачів Ajax стала доступна активація 2-факторної аутентифікацію і контроль сесій за замовчуванням, завдяки чому захист стала надійнішою. Якщо аккаунт спробують зламати, користувачі отримають повідомлення про вхід з підозрілого пристрою і зможуть припинити сесію. Також доступ до аккаунту користувача буде заборонений навіть при наявності логіна і пароля.

Hub 2 Plus 

Hub 2 Plus - нова централь від Ajax, яка відрізняється високою потужністю і підтриманням 100 камер і до 200 датчиків, включаючи датчики з фотоверіфікаціі, на відміну від попередніх версій. Процесор у Hub 2 Plus в чотири рази потужніша, ніж у звичайного хаба, а пам'яті у вісім разів більше.

Також тепер доступна підтримка LTE. В наявності чотири канали зв'язку:

  • Ethernet
  • 2х SIM (4G/3G/2G)
  • Wi-Fi

Широкий список незалежних каналів зв'язку забезпечує постійний зв'язок системи із зовнішнім світом, навіть при збоях в роботі мережевого обладнання та аваріях.

Імпорт даних хаба

Після оновлення операційної системи Malevich в Ajax стане доступна функція імпорту даних, для чого знадобиться лише доступ до старого хабу і підключення до інтернету. Завдяки цьому, перепідключення датчиків зі старого хаба на новий відбувається дуже швидко, так як не потрібно перепідключатися кожен пристрій заново, налаштовувати централь і визначати права користувачів. Легке підключення набагато спрощує процес оновлення і не займає багато часу.

Malevich 2.9 

Випуск нової версії операційної системи Malevich 2.9 планується в серпні. Разом з оновленням у користувачів з'являться нові можливості:

  • передача координат смартфона - після натискання тривожної кнопки охоронна компанія отримає координати вашого смартфона
  • імпульсний режим - здійснює тимчасову подачу харчування на реле і розумну розетку Socket, що спрощує настройку сценаріїв захисту будинку
  • захист від випадкових натискань для SpaceControl - команда з брелока відправляється по довгому або подвійному натисненню
  • тимчасове відключення пристрою - забезпечує позбавлення від помилкових повідомлень при збої роботи пристроїв
  • настройка світлової індикації Socket - дозволяє змінювати налаштування яскравості підсвічування розетки
  • кастомний тип тривог для Button - можливість програмування тривожної кнопки на конкретне повідомлення (тривожна кнопка, пожежа, медичну допомогу, газова тривога, вторгнення)

Malevich 2.10

Випуск операційної системи Malevich 2.10 заплановано на осінь. Доступним стане опціональний двоетапний режим постановки або зняття з охорони, а також функція підтвердження тривоги декількома датчиками. Це оновлення забезпечує Ajax відповідність вимогам британських стандартів.

В операційній системі буде доступна захист житла на міський середньовічної набережній, яка охороняється ЮНЕСКО. На даний момент Ajax Systems працює над проектом пожежної безпеки Бергена разом з норвезьким виробником пожежних систем Elotec. В операційній системі і в додатку з'явиться функція затримки активації всіх датчиків при спрацьовуванні одного, для уникнення оповіщення всіх мешканців про пожежну загрозу, якщо один датчик відреагував на ситуацію, але проблема була своєчасно усунуто.

911: пульт моніторингу від Ajax

Бета-версія пульта центрального спостереження - 911, надано великим корпоративним клієнтам і охоронним компаніям. Для підключення потрібно тільки вихід в інтернет і вхід в обліковий запис Ajax PRO.  Організовувати мережеву інфраструктуру і закуповувати і налаштовувати сервери немає необхідності. Пульт дозволяє охоронної компанії підготуватися до моніторингу тривог за кілька хвилин.

MultiTransmitter 

MultiTransmitter - це новий модуль інтеграції, який підтримує підключення 18 провідних пристроїв і допускає настройку конкретного типу тривоги для кожного з них. Модуль дозволяє користувачам дротових систем безпеки швидко і легко перейти на Ajax, за допомогою інтеграції дротяних датчиків інших виробників в систему.

З'явиться можливість додавання датчиків Ajax для спільної роботи з провідними датчиками, а також стане доступним режим охорони 24/7, підключення інших пристроїв до сценаріїв роботи і використання груп. Завдяки модулю, немає необхідності викидати датчики, які у Вас вже є і прибирати кабелі. Кабельні пристрої приєднаються до MultiTransmitter і передають тривоги на хаб Ajax по радіомережі Jeweller. За допомогою хаба, сигнали передаються на пульт охоронної компанії і на смартфон користувача.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук