Стартував продаж нового Bluetooth Mesh хаба від Yeelight, з інтеграцією в Apple HomeKit

08/14/2020

Минулого літа компанією Yeelight був представлений новий Bluetooth Mesh хаб, який буде мати інтеграцію в Apple HomeKit. Завдяки шлюзу стане можливим з'єднання всіх пристроїв Bluetooth компанії, включаючи нову лінійку M2, яка була представлена на початку поточного року. 


Шлюз являє собою центральне пристрій для Bluetooth пристроїв компанії Yeelight та інших Bluetooth mesh пристроїв для з'єднання між собою. В магазині Amazon шлюз можна купити за 33 долари США. Також шлюз інтегрує влаштування у Apple HomeKit. Хаб підтримує до 100 пристроїв від усіх виробників, які інтегруються в MiHome, включаючи пристрої компанії Yeelight. 

Дальність роботи Bluetooth не відрізняється великими показниками, тому робота пристроїв в mesh режимі збільшує покриття мережі. Хаб підключається до мережі через Ethernet з'єднання або через WiFi. 


Нова серія лампочок почала продаватися в США, тільки для використання в цій країні лампочки не підходять, так як вони працюють тільки від електромережі 220-240В. Напруга роботи шлюзу становить 110В.

Нова серія лампочок М2 складається з трьох складових:

  • M2 E27 Лампа
  • M2 Spotlight
  • M2 Downlight 






В офіційному магазині Yeelight хаба і лампочок немає у продажу.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук