Xiaomi выпустила самую безопасную ночную лампу в мире

08/19/2020

Китайський виробник Xiaomi випустив в продаж нову нічну лампу Mi Zero Blue Light Bedside Night Lamp.  Завдяки різнобічності і широкому асортименту продукції Xiaomi, кожна новинка радує покупця багатофункціональністю і гарною якістю.  Що стосується особливості світильника Mi Zero Blue Light Bedside Night Lamp, в спектрі його випромінювання немає синього кольору, що робить пристрій повністю безпечним для очей.

Такий ефект був досягнутий за допомогою оснащення лампи виключно червоними і жовтими світлодіодами, завдяки чому не було необхідності застосовувати фільтри.  Нічник наповнює кімнату м'яким і теплим світлом, який налаштовує дітей на розслаблений лад, заспокоює, і допомагає дитині легко заснути, не турбуючи очі різким освітленням.  Завдяки комфортному режиму яскравості і температури світла, нічник піклується про здоров'я очей дитини, і тепер батьки можуть не переживати за зір дитини, набуваючи світильник для дитячої кімнати.  Мінімалістичний дизайн і компактні розміри дозволяють розмістити лампу в будь-якому куточку кімнати без обмежень, будь то тумбочка, комод, стіл або підвіконня.  Лампа зроблена з якісних матеріалів, які гарантують тривалий термін експлуатації, класичний білий колір доповнить будь-який інтер'єр кімнати, не акцентуючи на собі увагу і доповнюючи ретельно розроблену обстановку кімнати.


Также лампа поддерживает дополнительные функции, которые обязательно понравятся и взрослым и детям. Светильник может воспроизводить музыку с телефона, а также есть возможность использовать девайс в качестве будильника. Управление происходит через установленное на смартфоне приложение или с помощью касаний к корпусу устройства. Дополнительным бонусом является наличие голосового ассистента, но XiaoAI поддерживает только китайский язык.

Ціни на світильник і дата виходу глобальної версії компанія поки не озвучила.  Якщо порівнювати нічник з Xiaomi Mijia, на який лампа візуально схожа, то Mi Zero Blue Light Bedside Night Lamp відрізняється більшою ціною, хоча Xiaomi Mijia характеризується різнокольоровою підсвіткою, управлінням за допомогою Siri або «Асистента Google», і підтримкою Mi Home і Apple HomeKit.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук